De mensen achter de cijfers laten zien

HighQ uit Woerden werft, selecteert en adviseert voor financiële sleutelposities bij beursgenoteerde ondernemingen, profit- en non-profitorganisaties. Het gaat hierbij vooral om functies als: Assistent Controller, Business Controller, Financial Controller, Project Controller, Hoofd Administratie, Manager Finance en Financieel Directeur. Netrex helpt HighQ met haar brand identity, online campagnes, websites, fotoshoots, e-mailmarketing, video-explainers en een geavanceerd social intranet.

Degelijk maar niet ingedut

HighQ ondersteunt al 25 jaar organisaties met vraagstukken op financieel gebied. Of het nu gaat om het inrichten van accounting en control processen of het effectiever laten werken van een control afdeling de professionals van HighQ staan voor u klaar met een pragmatisch advies. Het maken van een gelikte managementrapportage of het goed functioneren van het Finance team zijn allemaal bouwstenen van een goede planning en control cyclus en dat is precies de professie van HighQ.

HighQ, de mensen achter de cijfers

Het advies van HighQ is maatwerk en varieert van met elkaar sparren tot aan een volledige integrale scan van de Planning en Control cyclus. ‘HighQ brengt finance verder’ is het motto. Daar geven zij invulling aan door een goede match op inhoud en persoonlijkheid om zo hun opdrachtgevers in staat te stellen blijvend beter te presteren. Dat doen ze door écht te selecteren en veel aandacht te besteden aan de mensen achter het werk. Zo brengen zij finance verder. En zo brengen wij HighQ verder....

Meer weten?

Kom maar op met die vraag!

Jacques de Wit Creative director 0348 433 886