Oostdam 2, Woerden Adres

Netrex Internet Solutions B.V.
Oostdam 2
3441 EM Woerden [maps]
Telefoon 0348 433886
info@netrex.nl

Route

Vanuit de richting Amsterdam
Neem de A2 richting Utrecht. Neem afrit 5-Breukelen en volg de N401 richting Kockengen. Volg de N401 tot de T-splitsing en neem linksaf de N212 richting Woerden. Volg de N212 en de N405 tot Woerden. Bij het binnenrijden van Woerden gaat de weg over in de Oostdam. Parkeren kan op ons eigen terrein zowel voor ons pand (Oostdam) of achter ons pand (Exercitieveld). Openbare parkeerplekken zijn betaald of voor vergunninghouders.

Vanuit de richting Rotterdam / Den Haag / Utrecht
Neem op de A12 de afslag Woerden. Volg de richting Woerden. Ga nadat de weg onder het spoor door is gegaan linksaf. De weg loopt in een bocht langs het water en gaat over in de Oostdam. Parkeren kan op ons eigen terrein zowel voor ons pand (Oostdam) of achter ons pand (Exercitieveld). Openbare parkeerplekken zijn betaald of voor vergunninghouders.

Openbaar vervoer
Woerden is bereikbaar met een directe verbinding vanuit Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden. Vanaf het station is het 5 minuten lopen naar de Oostdam. Verlaat het station aan de centrumkant. Volg de weg in een bocht linksom langs het water. De weg gaat vanzelf over in de Oostdam.

Contact

Bel ons vandaag nog op 0348 433886 of gebruik dit formulier:

Naam *
Organisatie
Telefoon
Email *
Uw vraag of opmerking