Online is meer dan een website

Om vandaag de dag te slagen met je bedrijf heb je meer nodig dan een goede, vindbare website. Je hele bedrijf moet up to date zijn. Onze focus verschilt van de traditionele internetbureaus. Met een ‘strategie eerst’-aanpak transformeren we jouw bedrijf: We geven handen en voeten aan je ‘online identiteit’ en bieden de mogelijkheden om continu bij te sturen. Wij leggen onze lat bewust hoger dan anderen. Jij wilt toch ook liever groeien dan gevonden worden?

Onze bouwstenen voor jouw transformatie

Je weet al een tijdje dat het anders moet. In de praktijk loop je er tegenaan dat tijd vrijmaken voor bedrijfsverbetering niet zo eenvoudig is. Laat staan met je gehele managementteam. Toch moet je dat gezamenlijk doen. Alleen dan krijg je de energie, focus en momentum die nodig zijn om bedrijfsverbetering van de grond te krijgen.

Een blijvende verandering waarin online een centrale speelt. Met een website die de motor van je bedrijf is en een ‘online eerst’-mentaliteit. Dat bereik je met onze beproefde werkwijze. Uitgebalanceerde bouwstenen die jouw inzet tot een minimum beperken zonder impact te verliezen.

 1. Bedrijfsadvies
  Een review van bedrijfsstrategie met inspirerende workshops en persoonlijke aandacht. Zo heb je nog nooit naar je naar je eigen bedrijf gekeken. We leggen een stevige basis voor de transformatie en vernieuwde groei die we samen met jou en je medewerkers realiseren.
   
 2. Website
  Een nieuwe identiteit online gemaakt. Jouw website wordt de motor van je vernieuwde bedrijf. Verantwoordelijk voor online leads en je uitstraling naar de wereld. In ons eigen CMS systeem bouwen we een toekomstvaste website die groei stimuleert.
   
 3. Online Marketing
  Een online marketing aanpak die jouw bedrijf in the spotlight zet. Afgestemd op je bedrijf, buyer persona en klantreis. Onze professionals maken je online ambities waar met onder andere zoekmachinemarketing en banner advertenties.
   
 4. Dashboard
  Een eigen online dashboard toont meer dan alleen het effect van je online marketingacties. Ga voor volledige integratie van je bedrijfsinformatie. Zo werk je gericht aan verbetering en groei. Maak je onderneming winstgevend en waardevol.

Zo krijgt jouw transformatie vorm

Netrex biedt het beste van een webbouwer en online marketeer aangevuld met strategie en realisatie op maat. Verwerkt in een fixed price-aanpak inclusief groeigarantie. Alle cruciale onderdelen verwerken we in jouw transformatie van een traditioneel of hybride bedrijf naar een Online proof-onderneming. Neem voor meer informatie vooral contact op met Edwin Gerritsen, de verandermanager van Netrex of kijk op onze speciale website over dit thema: Companyscore.nl.

Online strategie

Edwin Gerittsen helpt bedrijven als geheel en mensen persoonlijk om verantwoord te digitaliseren.