Alles wat nodig is om te presteren

Netrex is een fullservice internetbureau. We maken websites en apps voor innovatieve ondernemers en andere bijzondere mensen. Netrex is ook een sociale onderneming en met eigen merken als Leer Zelf Online, ABCDate.nl en Steffie.nl proberen we de wereld te verbeteren. Met de winst uit ons commerciële werk ondersteunen we projecten die de inclusie van kwetsbare mensen bevorderen. Met onze diverse sociale platforms bedienen we meer dan 2.5 miljoen mensen per jaar.

Meer opbrengst in geld, maatschappelijke betrokkenheid, sociaal kapitaal en hulp aan kwetsbare mensen, kun je volgens ons ontwerpen. Netrex nodigt je daarom graag uit op ons kantoor in Woerden voor een anderhalf uur durende gratis kennissessie waarin we creatieve en technische mogelijkheden van onze platforms met je doornemen. Wij nemen je uitdaging onder de loep en presenteren een zinvolle online strategie.


Wij vinden het belangrijk dat iedereen weer kan meedoen in onze samenleving. Met onze platforms bereiken we meer dan 1.5 miljoen mensen die een zetje kunnen gebruiken.

We bespreken zaken als focusgroepen, positionering en persona's en vragen of je hebt nagedacht over thema’s als social media marketing en of je behoefte hebt aan E-learning, B2B marketing of e-marketing. Netrex is hét marketingbureau dat de vraag achter de vraag van jouw doelgroep kent en daarmee de beste online strategie voor je kan uitstippelen. We doen dit voor grote ondernemingen, de overheid, belangenorganisaties en midden- en kleinbedrijf.


Minister-president Mark Rutte legt de Tweede kamer uit hoe het product Steffie van Netrex door de regering wordt ingezet om met kwetsbare groepen te communiceren.

We gaan eerst heel goed luisteren

Als we na de intake een goed beeld hebben van jouw digitale marketing vraagstuk, zijn dit de resultaten van de gratis kennissessie:

  • Doelgroep bepalen;
  • Persona: een beeld van wie jouw website gebruikt;
  • Customer journey: van gevonden worden tot conversie;
  • Inbound kanaalkeuze: jouw boodschap daar waar jouw doelgroep is;
  • Contentplan: dezelfde boodschap in een andere verpakking;
  • Website of appdesign.

Vervolgens gaan we kleine stapjes maken

Elk project - hoe groot ook - hakken we eerst in kleine stukjes. Die stukjes verdelen we met een duidelijke opdracht over de klankbordgroep, de focusgroep en het team. Al die kleine successen lijmen we gaandeweg aan elkaar zodat het proces altijd beheersbaar, bespreekbaar en opleverbaar blijft. Hierbij is het van groot belang dat alle betrokken mensen en partijen zich open en kwetsbaar opstellen. Dat kan alleen maar als de communicatie veelvuldig, 100% transparant en direct is. We hebben maar één belang. Het project een succes maken voor de eindgebruiker; jouw klant of cliënt, doelgroep en ontvanger van de boodschap. Betrek deze er dan ook bij direct vanaf het begin.

De Netrex-methode werkt

Ontdek ook de Netrex-methode en combineer plezier met impact en rendement. Ondernemen en ontwerpen is zoveel leuker als je klanten van begin af aan gewoon mee laat doen. Meer weten en kennismaken? Bel of mail Jacques de Wit via info@netrex.nl of 0348433886.

Enkele opdrachtgevers van Netrex

 

Het dreamteam van Netrex

Ontmoet het team van Netrex!

Contact

Bel ons vandaag nog op 0348 433886 of gebruik dit formulier:

Naam *
Organisatie
Telefoon
Email *
Uw vraag of opmerking