Alles wat nodig is om te presteren

Netrex is een fullservice internetbureau gespecialiseerd in websites en apps voor innovatieve ondernemers met en zonder plan. Wij zijn een sociale onderneming en proberen de wereld te verbeteren vanuit een karakteristiek pand in de binnenstad van Woerden.

Meer opbrengst kun je volgens ons ontwerpen. Netrex nodigt je daarom graag uit op ons kantoor in Woerden voor een anderhalf uur durende gratis kennissessie waarin we creatieve en technische mogelijkheden van innovatieve digital marketing met je doornemen. Wij nemen je marketingvraagstuk onder de loep en presenteren een mogelijke online strategie.

We bespreken zaken als direct marketing, e-mail marketing en doelgroeponderzoek en vragen of je hebt nagedacht over thema’s als social media marketing en of je behoefte hebt aan B2B marketing of e-marketing. Netrex is hét marketingbureau dat de vraag achter de vraag van jouw doelgroep kent en daarmee de beste online strategie voor je kan uitstippelen.

We gaan eerst heel goed luisteren

Als we na de intake een goed beeld hebben van jouw digitale marketing vraagstuk, zijn dit de resultaten van de gratis kennissessie:

  • Doelgroep bepalen;
  • Persona: een beeld van wie jouw website gebruikt;
  • Customer journey: van gevonden worden tot conversie;
  • Inbound kanaalkeuze: jouw boodschap daar waar jouw doelgroep is;
  • Contentplan: dezelfde boodschap in een andere verpakking;
  • Website of appdesign.

 

Waar wil je heen?

Contact

Bel ons vandaag nog op 0348 433886 of gebruik dit formulier:

Naam *
Organisatie
Telefoon
Email *
Uw vraag of opmerking