ABCDate maakt mensen minder eenzaam

ABCDate is veilige contactbemiddeling voor mensen met een verstandelijke beperking die hun kans op liefde, vriendschap en geluk veel groter maakt.


Datingwebsites hebben alleen zin als er iets te kiezen is voor de leden. Zo simpel is het. Met ABCDate halen zorgorganisaties een veilige en betrouwbare methode in huis om hun cliënten te laten daten. Bovendien besparen zij veel geld op de kosten voor contactbemiddeling.

Nu hebben clienten vaak losse abonnementen bij kleine lokale datingbureau's voor mensen met een beperking of bij de grote reguliere datingwebsites of is er een interne contactbemiddeling opgetuigd. ABCDate zoekt de verbinding tussen elke zorgorganisatie in Nederland. Groot en klein.Samenwerken om eenzaamheid te bestrijden

Als de zorgorganisatie een licentie-overeenkomst heeft met ABCDate, kunnen alle cliënten van deze organisatie lid worden van ABCDate. Nog belangrijker is dat er voor deze cliënten ook veel meer te kiezen is en dat het betaalbaar blijft.

Met een landelijke dekking van alle grote zorgorganisaties, onstaan er veel meer kansen om een leuke partner, maatje of vriendschap te vinden. Bovendien kunnen de kleine lokale (dating) organisaties ook hun ledenbestand koppelen aan ABCDate.


Laat je inspireren door het succes van ABCDate!

Alle reden voor zorgorganisaties om de mogelijkheden eens te verkennen die ABCDate voor hun biedt. We doen graag dat via een creatieve workshop, waarbij een selectie van cliënten, begeleiders en beslissers gewoon gaan daten met elkaar met behulp van de speciaal aangepaste software.

Op die manier ervaren zij dat niet alleen de website, maar ook de training, begeleiding en de bijbehorende evenementen een unieke methode biedt die de kans op geluk, vriendschap en liefde voor hun cliënten aanzienlijk vergroot!

Maak hier een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek of kom naar een van onze regiobijeenkomsten.

Sofie, Chantal en Geesje van ABCDate zijn verantwoordelijk voor de training van de begeleiders en de cliënten. Download hier de ABCDate folder (PDF, 1 mb) met meer informatie. ABCDate is een offline en online productie van Netrex onder de vlag van Leer Zelf Online.


ABCDate bij zorgorganisatie Pameijer uit Rotterdam

ABCDate is gemaakt voor en door mensen met een verstandelijke beperking

ABCDate is eenvoudig te gebruiken, zodat de deelnemers zelf een profiel kunnen aanmaken en kunnen aangeven waar ze naar op zoek zijn. Ook kunnen zij via de website chatten met andere deelnemers. Daarnaast worden onderwerpen als ‘Opkomen voor jezelf’, ‘Omgaan met elkaar’ en ‘Vriendschap en relaties’ uitgelegd. ABCDate organiseert verder diverse speeddate-, thema-, feest- en ontmoetingsavonden.

Aan ABCDate zijn een focusgroep en een testpanel verbonden met vijftien mensen met een verstandelijke beperking op verschillende niveaus. ABCDate voorziet ook in allerlei dating- en relatietips en zinvolle vrijetijdsbesteding voor deze kwetsbare mensen. Ondermeer door diverse evenementen, het Youtubekanaal van ABCDate en de inzet van de leermiddelen van Steffie.nl.


Veilig en landelijk dekkend netwerk

Vele enthousiaste zorgorganisaties zijn al gestart of onderzoeken momenteel hoe zij op korte termijn aan kunnen haken bij ABCDate. Organisaties als Ipse de Bruggen, Ons Tweede Thuis, Cello, 's Heeren Loo, Siza, Amarant, Abrona, Amerpoort, Prisma, Dichterbij, Severinus en SDW staan te popelen om samen met jullie organisatie op te trekken.

Alle zorgorganisaties in Nederland worden opgeroepen om mee te doen, zodat er straks voor iedereen met een verstandelijke beperking altijd en overal duurzaam contact gemaakt kan worden. Alleen samen kunnen we deze vorm van eenzaamheid bestrijden.

Bekijk de website


Contact

Bel ons vandaag nog op 0348 433886 of gebruik dit formulier:

Naam *
Organisatie
Telefoon
Email *
Uw vraag of opmerking