Bandall gaat over de hele wereld

Bandall is een familiebedrijf uit Utrecht dat zich richt op bundel- en banderolleeroplossingen in de verpakkingsindustrie. Een mooi voorbeeld van succesvolle Nederlandse maakindustrie. Ze bieden doordachte oplossingen in de gehele industrie. Met grote voordelen voor het terugdringen van plastics en verpakkingsmateriaal.

Met een wereldwijd netwerk aan distributeurs en eigen buitenlandse vestigingen is Bandall internationaal vertegenwoordigd. Daar hoort een nieuw global platform bij. Netrex bouwde dat met veel liefde en plezier!

Meertalig en robuust ingericht op groei

Bandall.com is de website voor Bandall Global en is beschikbaar in zeven talen. Voor zes distributeurs in het buitenland zijn er ook lokale websites opgezet in hun eigen taal.

De distributeurs zien alleen hun eigen talen in het redactiesysteem (cms). Deze distributeurwebsites zijn opgezet vanuit de Bandall Global Contentbase en bedoeld om aan te passen naar de lokale wensen.

De website is technisch zo opgezet om te kunnen groeien. De nieuwe distributeurs kunnen snel een extra taal toevoegen.

Blokkenopbouw

De website is voornamelijk opgezet met pagesections. Dat betekent dat je een pagina kunt bouwen met voorgestylede layout blokken. Die zijn bedoeld om de content op een aantrekkelijke manier te presenteren en eenvoudig pagina's te bouwen.

Layout voorbeelden zijn: lijstweergaven, tekst en afbeelding of video weergaven, alleen tekst weergaven, headers, afbeeldingen en carrousels.

Meer over pagesections op deze pagina: Rexgard pagesections

Templates

De website heeft een aantal functionaliteiten die met templatepagina's zijn opgezet. Deze pagina's hebben naast de vaste template-onderdelen ook ruimte voor pagesections.

Verpakkingszoeker

De verpakkingszoeker heeft een zoekveld waarmee gezocht kan worden op producten. De resultaten worden gepresenteerd als tegelweergave van afbeeldingen. Als je op een afbeelding klikt, wordt dit getoond in een carrouselweergave met meer informatie over het product.

Verpakkingszoeker Brandingbybanding

Een selectie uit de verpakkingszoeker waarbij op markt en subcriteria gefilterd kan worden.

Bandall locatiekaart

Alle vestigingen staan op de kaart, waar mogelijk wordt de dichtstbijzijnde vestiging voor de bezoeker geselecteerd. Als je op een vestiging klikt, zie je de adres- en contactgegevens.

Evenementenkalender

Zowel Bandall als de distributeurs kunnen evenementen toevoegen. Bandall kan kiezen of ze evenementen van de distributeurs overnemen. Daarnaast kan er gefilterd worden op continent, markt en of het een beurs of online event is.

Live sessieformulier

Voor het maken van een afspraak voor een live sessie kan er een afspraak gemaakt worden via een formulier. Hierbij kan de voorkeursdatum en een tijdvak opgegeven worden.

Contact

Bel ons vandaag nog op 0348 433886 of gebruik dit formulier:

Naam *
Organisatie
Telefoon
Email *
Uw vraag of opmerking