Distributors Extranet

Cell Signaling Technology (CST) ontwikkelt vanuit Danvers, Massachusetts, vooruitstrevende diagnostische producten voor analyses die het begrip van biologische processen en gepersonaliseerde medicijnen mogelijk maken. Netrex is al lang een vaste partner van CST als het gaat om online oplossingen, voor met name Europa. CST maakt wereldwijd gebruik van een distributeursnetwerk waarvoor salesmateriaal en informatie wordt aangeboden en waarmee nauw wordt gecommuniceerd.

Om deze communicatie te stroomlijnen heeft CST met Netrex het 'Distributors Extranet' ontwikkeld. Het extranet bevat verschillende manieren om te communiceren met distributeurs, een webshop om promotiemateriaal te bestellen of te downloaden en een evenementenagenda.

Onlangs heeft Netrex ook een geavanceerde e-commerce omgeving voor CST gebouwd. Orders uit meer dan 25 (web) kanalen, diverse universiteiten, ziekenhuizen, onderzoekscentra en E-freezers worden hier verzameld, verwerkt en aan de centrale orderadministratie aangeboden.