Legal 500 advocaten kiezen voor Netrex

Maverick Advocaten is hét full-service mededingingsrechtkantoor met één van de grootste praktijken in Nederland. U kunt bij hen terecht met al uw vragen die raken aan de bevoegdheid van de Autoriteit Consument & Markt (“ACM”), de Nederlandse Zorgautoriteit (“NZa”) en de Europese Commissie.

Van startend boutique-kantoor tot household name

In de zomer van 2013 opent Maverick Advocaten zijn deuren. Drie ambitieuze en ervaren advocaten besluiten gezamenlijk een kantoor te beginnen dat uitsluitend gespecialiseerd is in het mededingingsrecht. Netrex stond aan de wieg en dacht volop mee over de mogelijkheden om een kenmerkende online presence te creëren, die de juiste toon tussen ervaren, ambitieus, verfrissend en efficiënt weet neer te zetten. Maverick betrad als nieuwe naam het speelveld waarop vooral de grote kantoren actief zijn. Cliënten moeten daarom overtuigd worden van de gedegen kwaliteiten die op topniveau liggen. Daarentegen moeten ze wel een verfrissende propositie gepresenteerd krijgen, die het aantrekkelijk maakt over te stappen.

De website van Maverick voorziet hierin onder andere door een zeer heldere navigatie, niet gebaseerd op de traditionele vakgebieden, maar juist op de sectoren waarin Maverick actief is. Daarnaast hebben we gekozen voor fotografie die opvallend is binnen de advocatuur waar vaak juist veel clichés worden gebruikt. De fotografie moet ook aansluit bij de sectoren, waar de cliënten zich immers in herkennen. 

Inmiddels behoort Maverick tot de top van de advocatuur en heeft het, aldus de Legal 500, de potentie een household name te worden binnen het mededingingsrecht.

Naast de website verzorgt Netrex de succesvolle e-mail marketing en hebben we verschillende tools ontwikkeld om op specifieke onderwerpen de enorme kennis uit meer dan honderd blogs en artikelen een podium te geven om nieuwe cliënten aan te trekken.

Bekijk de website

 


Ook andere Legal 500 kantoren kozen voor Netrex

Behalve Maverick hebben inmiddels ook andere topkantoren voor Netrex gekozen. Voor Sagiure Legal maakten we een zeer eigenzinnige website waarbij de (internationale) uitstraling het belangrijkste was. Momenten uit een dag bij Sagiure passeren de revue en belichten hun kernwaarden en specialismen.

Van der Feltz Advocaten, een Haags kantoor gespecialiseerd in vastgoed, overheid en cassaties met 15 advocaten zocht een aantrekkelijke website waarmee de grote hoeveelheid expertise gedeeld kon worden en waar potentiële cliënten makkelijk de weg zouden kunnen vinden. Ook hier kozen we voor een combinatie tussen (sfeer)beelden en een heldere, niet te missen navigatie. Bezoekers moeten in één oogopslag zien dat ze op de goede plek zijn voor een goed juridisch advies. Ook Van der Feltz Advocaten behoort op hun vakgebied tot de Legal 500.

Een ander topkantoor, De Breij Evers Boon uit Amsterdam, kwam na een selectie van internetbureau's bij Netrex uit. De criteria waren hier weer geheel anders. Zo was een gebruiksvriendelijk beheerssysteem een belangrijk vereiste. Verder was een behoudend design met een volkomen heldere navigatie een van de wensen. De definitie van een 'behoudend design' bleek best lastig te vangen maar het uiteindelijke resultaat was een frisse website zonder tierelantijntjes, maar met een heldere boodschap: 'Wij zijn ondernemingsrechtadvocaten'.

 

Meer weten

over inclusief ontwerp?

Jacob van Foreest Legal - Inclusive - Design 0348 433 886