Goed voorbereid naar de Bergsportdag 2019

Alles bij de hand zowel voor, tijdens als na het evenement


De NKBV trapt elkaar jaar in januari weer het aankomend vakantieseizoen af met de Bergsportdag. Meer dan 5.000 bezoekers bezoeken dit landelijke evenement om zich te oriënteren op hun langverwachte bergsportvakantie. Op de beurs zijn de hele dag door tientallen uiteenlopende lezingen, workshops, activiteiten, klimprogramma’s en sprekers. De bergsportfanatiekelingen kunnen zich tijdens dit evenement optimaal laten informeren over de nieuwste trends op het gebied van bergsport.

Voor zo’n evenement is het zeer gewenst dat de bezoeker zich goed kan voorbereiden op het evenement. Dat begint met de aankoop van een ticket. Maar ook met welke activiteiten de bezoeker kan bijwonen. Aangezien de NKBV jaarlijks meerdere evenementen organiseert hebben we ervoor gekozen om een template te maken die ook voor deze andere evenementen geschikt is. Het template bestaat uit een eenvoudig te gebruiken ticketshop en een kalender met bijbehorende timetable.

Ticketshop

Het ticketsysteem is zo gebouwd dat eenvoudig en met maar een paar klikken een ticket besteld kan worden. Het ticketsysteem is met betaalsysteem Mollie aangesloten op Ideal. Geen ingewikkelde procedures of eindeloze invulvakken, maar een snel en makkelijk te bedienen shop.

 

Kalender en timetable

De bezoeker kan zijn bezoek aan de Bergsportdag eenvoudig voorbereiden. In het programmaoverzicht staan alle activiteiten op een rij. In de timetable vindt de bezoeker per zaal en per uur waar welke activiteit plaatsvindt. Zo kan de bezoeker ook tijdens het evenement bekijken waar hij bij aanwezig wil zijn. De timetable is ook zeer geschikt voor mobiel gebruik.

Een template voor meerdere websites

De NKBV organiseert naast een hele hoop kleinschalige activiteiten meerdere grote evenementen, net als de Bergsportdag. Het template wat we nu hebben gebouwd kunnen we ook voor deze evenementen inzetten. Efficiënt werken heet dat!

Bekijk de website

Contact

Bel ons vandaag nog op 0348 433886 of gebruik dit formulier:

Naam *
Organisatie
Telefoon
Email *
Uw vraag of opmerking