Het nieuwe NKBV.nl. Maatwerk is alles.

Bergsport en webdesign gaan over zaken goed voorbereiden, oog voor detail en techniek. Netrex bouwt een slimme one-stop-shop voor de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging.


Beeld

Laagdrempelig, veel gebruik van beeldmateriaal en 100% usability. Dat stond als paal boven water voor de Koninklijke Klim en Bergsport Vereniging toen de wensen voor de nieuwe website op tafel kwamen. Geen ingewikkelde structuur of eindeloos geklik wat nergens toe leidt, maar een to-the-point website met een intuïtief karakter. De actuele kalender, uitslagen, blogs, tips en het dagelijks nieuws maken dat de website continu in beweging is om de bezoekers herhaaldelijk te laten terugkeren.

Een goed begin is het halve werk

De NKBV laat hun leden via de website optimaal voorbereiden op hun klim- en bergsportactiviteiten. Op de kenniscentrumpagina vindt de bezoeker vele uiteenlopende en gecategoriseerde artikelen. Voor zowel beginners als gevorderden staan er artikelen op de website om deze fanatiekelingen klaar te stomen voor hun reis.

Intuïtie is waar het om draait

Door de artikelen te koppelen aan tags, die ook bij aanverwante artikelen staan, vindt de zoekmachine artikelen die de bezoeker ook zeer waarschijnlijk interesseren. Op deze manier speelt de zoekmachine naadloos in op de behoefte van de bezoeker. De filtering van de artikelen gebeurt on the fly, wordt bovendien onthouden en maakt daardoor het zoeken gebruiksvriendelijker.


Geen uitdaging uit de weg

Outdooractive is ’s werelds grootste database van wandel- en fietstochten. Het integreren van deze informatie in de NKBV website was een uitdaging. Het resultaat mag er zijn, de Outdooractive informatie is volledig te doorzoeken op de NKBV website.

Andere koppelingen

Door het delen van nieuwsberichten tussen de NKBV website en de websites van de NKBV Regio's kan informatie centraal gevonden worden. De handgeschreven artikelen, dagelijkse blogs en nieuwsberichten die op de regio websites van de NKBV geplaatst worden tonen ook automatisch op de NKBV website.

Geen rompslomp

Leden die zich willen aanmelden bij NKBV kunnen dat nu via een eenvoudig en slim formulier doen. Met een druk op de knop kunnen zoveel gezinsleden als gewenst toegevoegd worden bij de aanmelding. De website is gekoppeld met de NKBV Ledenadministratie waardoor de aanmeldingen automatisch verwerkt worden.

Bekijk de website

Contact

Bel ons vandaag nog op 0348 433886 of gebruik dit formulier:

Naam *
Organisatie
Telefoon
Email *
Uw vraag of opmerking