Gemak, veiligheid en snelheid

Responsive design met Rexgard van Netrex Rexgard is een geavanceerd platform met een contentmanagementsysteem (CMS) dat door Netrex ontwikkeld is. Rexgard maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Met Rexgard kan de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

Voordelen

  • Rexgard werkt intuïtief. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken.
  • Continue ontwikkeling. Rexgard komt gemiddeld met 6 updates per jaar, die automatisch worden geïnstalleerd.
  • Alleskunner. Groot aanbod van extra functionaliteiten door middel van veilige in house ontwikkelde plug-ins.
  • Leverancier-onafhankelijk. Vanwege het open-source karakter ben je niet meer afhankelijk van de bouwer van de website.
  • Compatibiliteit met alle devices. Websites zijn responsive of hebben een mobiele variant, waarmee ze goed worden getoond op mobiele telefoons en tablets.
  • Zoekmachine-optimalisatie. De technologie achter Rexgard is van de grond af afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Rexgard websites lenen zich hierdoor bij uitstek voor goede marketing.
  • Lage kosten. Omdat het meeste ontwikkelwerk al gedaan is - Rexgard bestaat al meer dan 17 jaar - bespaar je een hoop kosten. Hierdoor kan je relatief veel budget besteden aan SEO, inhoudsoptimalisatie, social media en e-mailmarketing.

Rexgard als beste uit de test!

Veiligheid

We zijn we erg trots op onze goed beveiligde Rexgardhosting. We hebben de reputatie dat Rexgardwebsites in ons beheer nog nooit zijn gehacked, en dat houden we graag zo. We gebruiken hiervoor een eigen beheersysteem: websites van onze klanten blijven up-to-date en er wordt dagelijks een backup gemaakt. Bovendien worden onze websites 24/7 gemonitord.

Snelheid

Onze eigen servers zijn geoptimaliseerd om Rexgardwebsites snel te vertonen. Die snelheid verbeteren we bovendien door middel van caching en door het gebruik van een Content Delivery Network (CDN).

Onderhoud

Dagelijks worden er backups gemaakt en rollen we gecontroleerd updates uit.

Netrex Recgard CMS

Contact

Bel ons vandaag nog op 0348 433886 of gebruik dit formulier:

Naam *
Organisatie
Telefoon
Email *
Uw vraag of opmerking