Hosting en beheer

Als een van de weinige full service bureaus in Nederland hebben wij een geheel eigen netwerk met eigen hardware en een zelf beheerde cloud. Wij hechten een groot belang aan veiligheid en privacy. Een website abonnement betekent dat je schijfruimte huurt op een fysieke webserver van Netrex. Je deelt deze server met anderen waardoor de kosten laag blijven. Dit wordt ook wel shared webhosting genoemd. Je hoeft dus geen eigen server te leasen of aan te schaffen.

In goede handen

Je hoeft je geen zorgen te maken over het beheer van de server. Netrex onderhoudt het besturingssysteem en verzorgt de software voor de webserver. In de beveiligde systeemruimte van Netrex worden onze servers voortdurend gemonitord. De server is permanent verbonden met internet zodat je website altijd beschikbaar is voor je klanten en andere bezoekers. Je kunt zich hierdoor zorgeloos bezighouden met het inhoudelijk onderhouden van de websites en applicaties.

Zelf doen!

De inhoud van je website verzorg je zelf. Met het beheersysteem (cms) van Netrex kan je zonder veel technische kennis webpagina's maken. Onze helpdeskpagina's helpen je op weg. 

Voordelen

  • Op een website kan je informatie, foto's en documenten aanbieden voor anderen, desgewenst beveiligd met een wachtwoord
  • Een website bij Netrex is een investering die je snel terugverdient, anders bouwen we hem niet
  • Bij Netrex wordt je eigenaar van de domeinnaam. Je kunt dus altijd over je domeinnaam beschikken en deze meenemen
  • Netrex beheert de webserver en de software; jij beheert de inhoud van je website
  • Schijfruimte en dataverkeer zijn geen belemmering
  • Onze helpdeskpagina's helpen je op weg bij het maken van je website
  • Onze deskundige helpdesk biedt 7 dagen per week ondersteuning

 

Netrex hosting, onderhoud en beheer

Contact

Bel ons vandaag nog op 0348 433886 of gebruik dit formulier:

Naam *
Organisatie
Telefoon
Email *
Uw vraag of opmerking