State-of-the-art shop voor state-of-the-art producten

BIOKÉ is een biotechbedrijf dat gespecialiseerd is in de levering van onderzoeksmaterialen en workflows voor genoomonderzoek en celbiologie. BIOKÉ is geen gewone leverancier maar een belangrijke kennispartner die nauw met haar afnemers samenwerkt bij maatwerkoplossingen en service & support.

Meer dan 40.000 producten

De webshop van BIOKÉ bevat meer dan 40.000 producten van diverse producenten. Van elk product zijn vele varianten beschikbaar en er zijn verschillende manieren om het juiste product te kunnen vinden. Zo kan er gezocht worden via een slimme find-as-you-type functionaliteit, een boomstructuur of via een supersnel selectiemenu. Bij elk product staan uitgebreide specificaties die deels beschikbaar wordt gesteld door producenten en automatisch wordt geconverteerd en in de webshop wordt getoond. Om al deze informatie snel te kunnen verwerken draait op de achtergrond onze beproefde en geoptimaliseerde Rexgard engine.

Koppeling met Oracle® database

Door BIOKÉ en haar leveranciers worden de producten, de pricing, de voorraad en de logistiek beheerd in Oracle®. De webshop is direct verbonden met de databases van zowel BIOKÉ als haar grootste leveranciers en bepaalde afnemers. Netrex ontwikkelde hiervoor de maatwerkinterfaces.

Moederbedrijf Cell Signaling Technology kiest ook voor Netrex

Het succes van de BIOKÉ webshop is ook bij moederbedrijf Cell Signaling Technology (CST, Danvers, USA) niet onopgemerkt gebleven. De optimale user-experience, de ongeëvenaarde snelheid van de shop, het soepel verlopen ontwikkeltraject en de de flexibiliteit van het maatwerk van Netrex hebben ertoe geleid dat de nieuwe webshops van CST voor zowel Duitsland en het Verenigd Koninkrijk ook door Netrex ontwikkeld gaan worden.

Bekijk de website